BANAN-MUFFINS!

Prøvde meg på bananmuffins , en regnfull oktoberdag 😉

INGREDIENSER :

2 egg

2 bananer ( kunne gjerne brukt 3, for å få de ennå mer saftige)

150 g melkefritt smør

5 dl glutenfritt mel( Toro, /Semper Finmix)

1/2 dl melis

8 ss mandelmelk/ soyamelk

2 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

1 ta natron

Slik gjør du:

1. Visp egg og melis sammen til eggedosis .

2. Smelt smør og tilsett mandelmelken

3. Mos bananene .og bland i eggedosisen.

4. Rør inn melet og de andre tørre ingrediensene

Kjøpte former på Søstrene Grene.

Fylte de med 1/4 dels røre.

Stekes midt i ovnen på 180 grader.

Stek de i 20-25 minutter. Sjekk med en kakepinne.

Strø litt melis over.

Denne røra holdt til 15 stk muffins.

Her kunne jeg godt pisket litt krem , og servert med litt bær.

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg