KYLLING-PAI!

«Ferdig» pai- glutenfri er enkelt å lage. Denne gang med kylling og det jeg hadde igjen av grønnsaker.

INGREDIENSER :

1 pose glutenfri paideig

1 soyafløte

3 egg

3 små Kyllingfilet

Rapsolje

2 fedd hvitløk

Urter .

Grønnsaker du liker.

Marinade.

1.Kutt kyllingen i biter.

2. Tilsett olje, 2 fedd hvitløk , urter du har i skapet.

3. Bland dette i en pose, legg i kjøleskap , minst en 1/2 time.

Kyllingen stekes lett i pannen, så den får en skorpe.

Følg anvisning på pakken til paideigen.

Her ble toppingen, rester av rødløk, brokkoli og sukkererter.

Så legges kyllingbitene på.

4. Pisk 3 egg

5. Rør inn 1/2 boks soyafløte.

Dette helles over paien.

Legg den stekte kyllingen , og Veganosten på toppen.

Stek i ovnen på 200 grader.

Denne stod ca 25 minutter .

Sjekk med en kakepinne at egge-standen er stivnet.

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg