Siden noen spiser plantebasert her i huset, måtte jeg finne en erstatter for medisterkaker til jul. Denne oppskriften er hentet fra lokalavisen ,og skrevet av Veganmisjonen.com.
Ingredienser :
Dette ble 25 vegisterkaker.
2 dl basmatiris
1 blomkål( stor) kuttet i biter.
2 dl glutenfri havregryn
1-2 ts vegansk , glutenfri , grønnsaks- buljongpulver
1 ts malt ingefær
1 ts revet muskat
Smak til med evt salt og pepper.
1. Kok risen som anvist på pakken. Tilsett 1 ts salt
2. Kok blomkålen så vidt mør, sil av vannet.
3. Bland sammen havregryn, buljongpulver og krydder.
4. Ha i den ferdigkokte risen og blomkålen sammen i en bolle.
5. Tilsett krydderblandingen
6. Kjør dette i blender eller med stavmikser.
Form vegisterkaker , stek i oljen til de er gyllenbrune på begge sider.
Jeg stekte de i olje.
Håper Gullet mitt liker disse🙏
Måtte smake de jeg å da. Var faktisk veldig gode.
Håper de smaker!
VELBEKOMME 🙏❤
Ser kjempe gode ut! 😀
Victoria: Ble overrasket selv jeg, hvor godt de smakte:-P