EGGNUDLER A’LA FETSUND🍜

Snarkokte eggnuddler , fåes på Rema. Ikke glutenfrie. Så denne gang ble det en melkefri rett.

Ingredienser:

2 pakker bacon som kuttes i biter.

1 løk

1 ss melkefritt smør

1 boks tørkede erter

1 L grønnsaksbuljong(2 ss buljong)

1 iMat fløte

Salt, pepper, persille

1 pakke snarkokte eggnuddler

Fres bacon og løk i en kjele med det melkefrie smøret, til ønsket farge.

Tilsett de tørkede ertene, grønnsaksbuljongen/ vann. Deretter putter du i eggnudlene, lar det få ett oppkok. Smak til med salt og pepper. Tilsett så fløte rett før servering.

Fløte må til, kjøpt på Rema.

Jeg må jo ha litt ” parmesan” over.

Da blir det denne , revet og strødd litt over. Kjøpt i Sverige.

Så litt persille på toppen. Du kan godt ha ferske rundstykker til.

Fiks ferdig, rask middag🍜

HA EN NYDELIG DAG🍜😎

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg