Her har jeg stjålet oppskrift fra Vikersund kurbad. Enkelt å panere. Denne gang med glutenfri cornflakes . Nå tenker du nok hvorfor glutenfri? Det er fordi cornflakes kan inneholde malt ( som er laget på korn) For å være på den sikre side velger jeg da glutenfri.
Ingredienser :
1-2 dl glutenfri cornflakes
Olje
Krydder ( som du kan velge selv)
Her ble det salt , frisk timian og tørket timian.
Knus cornflakes i pose.
Tilsett frisk og tørket timian.
Tøm det i en bolle og tilsett 2 ss nøytral olje( raps)
Legg fisken i langpanne med bakepapir, fordel paneringen over fisken.
200 grader midt i ovnen, varmluft.
La stå i ca 20 minutter, kommer helt an på ovnen din.
Rosmarinbakte poteter til. Kutt bare potetene i båter, strø over havsalt , rosmarin , olje og legg på en kvast frisk timian.
Med en enkel salat, rosmarinpoteter og mango i biter, fikk jeg tommel👍
Den blir nok introdusert flere ganger her i heimen🐟
God helg🐟😁
VELBEKOMME🙏
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Ny og spennende anretning på fisken??