RUNDSTYKKER!

Jeg liker best å bake brød og foccacia med glutenfritt mel. Fordi da er det røre som helles i form. Noen ganger må jeg slå til med rundstykker .

Siden vi var i Sverige , fant jeg ,for meg , nytt mel. Det måtte testes ut.

Ingredienser:

Lailas mjølmix uten melk og gluten. Kjøpt på Hypermat.

Oppskrift står på pakka, men jeg tilsatt

2 ss linfrø

3 ss solsikkekjerner

Dessuten tok jeg 600 g mel og ikke 675 g som sto på pakka. Da sper jeg heller på ex mel om nødvendig.

Ble en deig , ikke altfor klissete, som glutenfritt gjerne blir.

Lot den heve i 30 minutter.

Den var veldig lett å arbeide med. Tok litt ex mel på bakebordet . Rullet 2 pølser, og delte deigen i 12 biter. Etterhev på brettet i en 1/2 time.

Pensle med egg og strø over valmuefrø.

Stek på 250 grader midt i ovnen på 8-10 minutter.

Glutenfritt smaker jo best med en gang, så da ble det kveldsmat på oss da.

Jeg som kan, kosa meg med Brie , og hjemmelaget bringebærsyltetøy .

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg