Prøvde meg på nok en gluten og melkefri kringle. Lett å " smelle " i sammen.
Ingredienser:
2.5 dl soyamelk
50 g melkefritt smør
25 g fersk gjær
1/2 ts salt
1/2 dl sukker
1 ts kardemomme
6 dl Semper Fin Mix
1. Smelt smør.
2. Tilsett soyamelk.
La blandingen bli fingervarm før du har i gjær.
3. Bland de tørre ingrediensene i sammen.
Hell melblandingen , litt og litt i væsken.
Elt sammen , dekk til med kjøkkenhåndkle, sett til heving i ca 30 minutter
Kjevl ut deigen til en lang leiv.
Smør på First Price nøttepålegg.
Denne er melkefri.
Rull sammen som en rullekake. Klipp i kringla, sett videre til heving i 20. Pensle på egg.
Settes nederst i ovnen på 200 grader. Stekes i ca 25-30 minutter.
Enkel å bake , god på smak👍
HA EN FORSATT FIN SØNDAG!🙏
0 kommentarer