Etter fjorårets innhøsting av epler, hadde jeg forsatt eplebåter i fryseren . De må jo brukes opp før årets epler blir modne. Så da ble det en enkel smuldrepai. Basert på egen mekking.
Ingredienser:
1 pose eplebåter
100 g Jyttemel
75 g rapskokos
100 g brunt sukker
Kanel
Bland alt det tørre.
Rør så inn rapskokossmøret.
Legg eplebåtene i en paiform.
Strø over smuldredeigen og strø over litt kanel.
Stek i ovnen på 190 grader i ca 30 minutter.
Elise smeltet melkefri sjokolade ,og dyppet jordbær i. Satte så jordbærene til avkjøling i kjøleskapet .
Server gjerne med melkefri is til.
Enkel og god dessert ble det da ihvertfall🍓🍫😋
VELBEKOMME 🙏
2 kommentarer
Ser kjempe godt ut!! 🙂
Victoria Larsen: Den ble sprø og god ja. Må tage hva man haver:-))