🎄🎶NÅ ER DET JUL IGJEN🎶🎄

HAVREFLARN FRI FOR SUKKER, MELK & GLUTEN.

Da var vi i gang med noe julebakst da. Siden vi ikke får kjøpt gluten og melkefri havreflarn, må vi jo prøve å bake selv.

Ingredienser:

100 g melkefritt smør

3 dl glutenfri havregryn

1 egg

1.5 dl sukrin

1 ss Semper Fin Mix

1 ts bakepulver

1. Smelt smøret og rør i havregryn.

2. Visp egg og sukrin til eggedosis.

3. Bland alt sammen.

Sett kakene på et bakepapirkledd stekebrett med teskje.

Ikke sett de for tett, da de flyter ut.

Stekes i ovnen på 175 grader i ca 7-8 minutter, alt etter ovnen din.

La de avkjøles før du fjerner de fra plata.

Da får vi se hvor lenge disse varer før boksen er tom;-)

Da er vi gang med årets fineste tid🎄🍰🎅

EN FIN DAG ØNSKES ALLE OG ENHVER🙏

6 kommentarer
    1. Disse skal prøves og alle julbaksten skal gjøres ferdig i helgen .
      Nytt innlegg på min blogg i dag Livet Ble Aldri Det Samme
      HA en flott dag

    2. Baker ikke så mange slag ,men de jeg baker gjør jeg ferdig til 1 advent slik at jeg kan nyte hele advenstiden med de som betyr mest for meg . Koselige kvelder med stemmning og avslappning.
      Ha en fin kveld

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg