Slutt på ferie og fritid. Tilbake til kjøkkenbenken. Da jeg fortsatt har eplebåter i fryseren, måtte jeg finne no å lage av disse. Med rester av diverse slag , ble det rusk og rask- pai:-)
INGREDIENSER:
FYLL:
Eplebåter 2-3 epler
25 g kokossukker
1/2 dl lønnesirup
1 ts vaniljesukker( hjemmelaget på sukrin)
1 ss maizenna
1/2 malt kanel
Topping:
50 g kokossukker
50 g glutenfrie havregryn
1/2 pose mandelflak
1/2 ts malt kanel
30 g melkefritt smør( smeltet)
Litt maldonsalt
1. Sett ovnen på 180 grader
2. Ha eple i en bolle og tilsett resten av ingrediensene til fyll.
Bland godt. Ha det over i en liten paiform
1. Bland det tørre.( Topping)
2. Hell over smeltet smør og bland godt.
Ta toppingen over eplefyllet. Kan også godt strø over hakkede hasselnøtter før steking
Stek i 30-35 minutter til det blir gyllend brun.
Servers lun.
Med litt bær og litt vaniljesaus, ble det en ny smak igjen.
Sikkert godt med melkefri vaniljeis også.
Håper det smaker
VELBEKOMME
Så nydelig det så ut
Victoria Larsen: Det ble rusk og rask pai det, men smakte jammen godt:-P