FOCCACIA-VEGANSK!

Eldste Gullet spiser nå vegansk.Det betyr at jeg bakte foccacia uten animalske produkter. Så da ble det bakt uten egg. Fortsatt fritt for raffinert sukker, melk & gluten.

Ingredienser:

3 dl vann

Ca 200-250 g bokhvete/ teff

1 ss fibersirup

1 ts fiberhusk

1/2 pose tørrgjær

3 ss olivenolje

Maldonsalt

Sort oliven i biter

Rør ut fiberhusk med litt vann. La stå 10 minutter før du tar det i bollen.

1.Hell lunkent vann i bakebolle, bland i gjær, fiberhusken, fibersirup , olje, og litt maldonsalt.

2. Bland inn litt og litt mel. Tilsett sort oliven i biter.

«Deigen» blir noe flytende.

Legg bakepapir i bunn på springformen , 22 cm i diameter. Hell i røra

Strø over rosmarin( denne gang fra hagen) og maldonsalt .

Settes til heving. Min sto i ca 1 time.

Stekes på 200 grader i ca 35 minutter.

Luftig, godt og enkelt foccacia .

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg