GLUTENFRIE KNEKKEBRØD!

I dag er for oss en taco-fredag, sånn som for mange i dette land:-)

Så i stedet for taco- bilder, ble det kveldens hjemmebakst. Glutenfrie knekkebrød.

Ingredienser: for 4 personer.

3 dl solsikkekjerner

3 dl sesamfrø

1 dl glutenfrie havregryn

1 dl knuste linfrø

2 ss fiberhusk

1 dl olje

4 dl vann

1 ts salt

Jeg blandet alt det tørre i bakebolle.

Varmt vann , blander fiberhusk i vannet( blir da lim) . Tar i oljen. Blander dette med det tørre i bakebollen.

Smør massen på et papirkledd stekebrett. Bruk en pizzaskjærer til å rute opp knekkebrødene. Stek knekkebrødene i 30-40 min på 150 grader. La de tørke i restvarmen fra ovnen med døra på gløtt. Til de er sprø og avkjølt. De kan oppbevares i luftett boks ca 1 uke.

Glutenfrie havregryn.

Solsikkekjerner.

Sesamfrø.

Knuste linfrø.

Fiberhusk.

Disse er også enkel å ” smelle” i sammen. Om du ikke ønsker hele havregryn og solsikkekjerner kan du knuse de i stavmixer.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg