SCHLEMMERTOPF!

Jeg har ikke allverdens nymotens kjøkkenredskaper. Om ting ikke blir ødelagt, har jeg de i mange år. Og en av mine favoritter er Schlemmertopf. Blant annet Kjøtt og kylling legges i, og får en halvtime i ovnen. Kjøttet blir mørt og saftig. Stekes først lett i stekepanna, for å få en stekeskorpe, før det legges i Schlemmertopfen. Siden den er av keramikk , legges den i kaldt vann. Lar den ligge så den blir gjennomtrukket. Vet ikke eksakt hvor lenge. Men lengre dess bedre.

I dag ble det Rosmarinbakte poteter som tilbehør til kjøtt. Da kutter jeg potetbåter, med skall. Tar på Salt og pepper. Vi bruker gjerne rød og gul paprika+ løk i sammen med potetbåtene. Kryddrer med rosmarin og selvfølgelig en dæsj med olje over .

Settes I ovnen på 200 grader, til potetene er møre.

DONE! Kjapt, enkelt og gøtt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg