Suppe fra bunnen er alltid godt, samme hva du bruker. Denne gangen ble det enkel ertesuppe.
Ingredienser:
1 løk
1 fedd hvitløk
1 L glutenfri grønnsaksbuljong(2 ss pulver)
2 poser frosne erter
1 boks kokosmelk
1cm frisk ingefær
Salt
Kajennepepper
100 g mandler
2 ss glutenfri soyasaus
1 pk sukkererter
Stek finhakket løk og hvitløk i kjele, til den blir myk og blank. Hell i grønnsaksbuljongen og ertene. Kok opp.
Kjør med stavmikser til suppen blir jevn. Tilsett kokosmelk, smak til med salt og kajennepepper.
I mellomtiden, ha mandler i en tørr varm panne. Rist dem til de begynner å dufte. Rør inn soyasausen , rist til den er fordampet.
Snitt sukkerertene i strimler. Tilsett sukkerertene og mandlene ved servering.
VOILA🙌 Fiks, kjapp og enkel😋
EN NYDELIG DAG ØNSKES ALLE😎
Takk for oppskriften, dette skal jeg prøve ut 🙂
Bare hyggelig å dele:-) Smakte godt;)
Dette så veldig sunt ut 😀 Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den 🙂
nam det så godt ut 😀 ønsker deg en fin helg:D
En fin helg til deg også:-)