Etter en januar måned og delvis februar, fylt av rekreasjon og sykdom, har det blitt dårlig med blogginnlegg . NÅ…… er jeg klar igjen!
Denne gang med veldig enkel grateng, fri for melk og gluten.
Ingredienser:
4 personer:
-10 mellomstore poteter
-3 fedd hvitløk
– 2.5 boks soyafløte til mat
– revet melkefri ost
– salt og pepper
– persille
1. Skrell potetene
2. Riv i skiver med ostehøvel
Strø på salt og pepper mellom lagene av poteter.
Strø også revet melkefri ost mellom lagene.
Hell på 2.5 boks soyafløte.
Strø over persille før de settes i ovnen.
Stek potetene på 200 grader.
Test ut med en pinne at potetene er møre & toppen har fått en gyllen farge.
Serverte denne gang til kyllingfilet, litt sopp, melkefri bearnaise , mais og brokkoli.
HÅPER DET SMAKER!
VELBEKOMME🙏🤩