FLØTEGRATINERTE POTETER!

Etter en januar måned og delvis februar, fylt av rekreasjon og sykdom, har det blitt dårlig med blogginnlegg . NÅ…… er jeg klar igjen!

Denne gang med veldig enkel grateng, fri for melk og gluten.

Ingredienser:

4 personer:

-10 mellomstore poteter

-3 fedd hvitløk

– 2.5 boks soyafløte til mat

– revet melkefri ost

– salt og pepper

– persille

1. Skrell potetene

2. Riv i skiver med ostehøvel

Strø på salt og pepper mellom lagene av poteter.

Strø også revet melkefri ost mellom lagene.

Hell på 2.5 boks soyafløte.

Strø over persille før de settes i ovnen.

Stek potetene på 200 grader.

Test ut med en pinne at potetene er møre & toppen har fått en gyllen farge.

Serverte denne gang til kyllingfilet, litt sopp, melkefri bearnaise , mais og brokkoli.

HÅPER DET SMAKER!

VELBEKOMME🙏🤩

0 kommentarer

Siste innlegg