“HJEMMESNEKRA” URTER!

Urter jeg sådde i hagen, tørket jeg for litt siden. Og de må jo brukes.

Denne gang ble det rosmarin som skulle til pers. Jeg knuste de i morter.

Til potetbåter i ovnen, blir det ekstra god smak ,når urtene er dyrket selv.

Olje, urter og salt, er nok krydder på potetene. Settes i ovnen på 200 grader i 1/2-1 time . Alt ettersom hvor tykke potetskiver du har.

Denne gang ble det rosmarinbakte poteter, melke -og glutenfrie karbonader, blomkål, brokolli og stekt løk.

Glutenfri brun saus.

Enkelt og godt…. Igjen:-)

EN FIN DAG ØNSKES DERE LESERE

🍓😎

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg