“HJEMMESNEKRA” URTER!

Urter jeg sådde i hagen, tørket jeg for litt siden. Og de må jo brukes.

Denne gang ble det rosmarin som skulle til pers. Jeg knuste de i morter.

Til potetbåter i ovnen, blir det ekstra god smak ,når urtene er dyrket selv.

Olje, urter og salt, er nok krydder på potetene. Settes i ovnen på 200 grader i 1/2-1 time . Alt ettersom hvor tykke potetskiver du har.

Denne gang ble det rosmarinbakte poteter, melke -og glutenfrie karbonader, blomkål, brokolli og stekt løk.

Glutenfri brun saus.

Enkelt og godt…. Igjen:-)

EN FIN DAG ØNSKES DERE LESERE

🍓😎

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg