FLESK OG DUPPE!

Denne gang ble det flesk og duppe, med Aina's vri;-) ikke Elling og Kjell-Bjarne sin, men det ble da godt😋

Til flesk og duppe hører det med kålrotstappe .

Ingredienser:

Til 4 personer:

Flesk

1 kg kålrot, kuttet i store biter

2 ss melkefritt smør

1 dl iMatfløte

Salt og pepper, evt sitronpepper

Kok opp kålrotbitene i usaltet vann. Når de er møre, tøm av vannet. Mos med stavmixer.

Tilsett smør og fløte, smak til med salt og pepper .

Ingredienser til Duppe.

2 ss melkefritt smør som du smelter.

2 ss jyttemel

4 dl iMat-fløte

Salt og pepper.

Tilsett gjerne litt revet muskatnøtt.

Når du bruker iMatfløte, blir sausen litt tykk . Men det kan du godt jevne ut litt med havremelk.

Flesk eller om du bruker bacon legger du på bakepapir inn i ovnen. Sett de på 200 grader i 10-15 minutter, alt etter hvor godt stekt du vil ha de. Jeg kokte mandelpoteter til. Jentene mine likte det, og da er jeg fornøyd 😁

EN NY FIN DAG ØNSKES DERE DER UTE🌟

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg