FLESK OG DUPPE!

Denne gang ble det flesk og duppe, med Aina's vri;-) ikke Elling og Kjell-Bjarne sin, men det ble da godt😋

Til flesk og duppe hører det med kålrotstappe .

Ingredienser:

Til 4 personer:

Flesk

1 kg kålrot, kuttet i store biter

2 ss melkefritt smør

1 dl iMatfløte

Salt og pepper, evt sitronpepper

Kok opp kålrotbitene i usaltet vann. Når de er møre, tøm av vannet. Mos med stavmixer.

Tilsett smør og fløte, smak til med salt og pepper .

Ingredienser til Duppe.

2 ss melkefritt smør som du smelter.

2 ss jyttemel

4 dl iMat-fløte

Salt og pepper.

Tilsett gjerne litt revet muskatnøtt.

Når du bruker iMatfløte, blir sausen litt tykk . Men det kan du godt jevne ut litt med havremelk.

Flesk eller om du bruker bacon legger du på bakepapir inn i ovnen. Sett de på 200 grader i 10-15 minutter, alt etter hvor godt stekt du vil ha de. Jeg kokte mandelpoteter til. Jentene mine likte det, og da er jeg fornøyd 😁

EN NY FIN DAG ØNSKES DERE DER UTE🌟

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg