Her tager man hva man haver ,og kjøper til litt ekstra om en må. Nå har det seg sånn at noen lever kjøttfritt i dette huset. Da må jo mor eksprimentere litt innimellom da. Har var det litt til overs av diverse grønnsaker, og litt nykjøpt. Da ble det en suppe à'la Aina.
Ingredienser :
4 personer: suppe til 2 dager
4 gulrøtter
5 poteter
1 søtpotet
1/2 purre
1/2 pose grønnkål( rik på kalsium)
1 persillerot
Litt sukkererter
Soltørket tomat
1/2 hodekål
1/2 kålrot
2 L vann
Glutenfri grønnsaksbuljong ( 2 ss buljong )
1. Alt vaskes og kuttes .
2. Legg alle grønnsakene i kjele, bortsett fra grønnkål, sukkererter og soltørket tomat.
3. Kok opp og la småkoke i ca 20 minutter.
Tilsett grønnkål, sukkerertene og de soltørkede tomatene rett før det er ferdigkokt .
Med glutenfritt flatbrød til, smakte det godt en snøværsdag.
For meg ,som har en kropp som er skapt for fart og spenning, ble det jammen noen røkte pølsebiter i ,gitt 😋😜
VELBEKOMME 🙏
Så nydelig og godt det så ut! 🙂
elisebr: Lett og god middag;-)