OVNSBAKT AUBERGINE!

Aubergine har ikke vært mye i mine matretter, så det måtte jeg prøve ut.

Ingredienser:

Til 2 personer:

1 Aubergine – delt i 2.

Bland sammen:

3 ss rapsolje

1 ss sitronsaft

1 ss ingefær

2 hvitløksfedd

1/2 ts Himalaya salt

Litt pepper og koriander .

Kutt auberginkjøttet i ruter, smør og fyll rutene med blandingen.

Stek de på 190 grader, varmluft midt i ovn, i en ildfast form. Stek til de er myke og gylne på toppen. Tar ca 1/2 time.

Det ble denne dagens kjøttfrie middag.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg