OVNSBAKT AUBERGINE!

Aubergine har ikke vært mye i mine matretter, så det måtte jeg prøve ut.

Ingredienser:

Til 2 personer:

1 Aubergine – delt i 2.

Bland sammen:

3 ss rapsolje

1 ss sitronsaft

1 ss ingefær

2 hvitløksfedd

1/2 ts Himalaya salt

Litt pepper og koriander .

Kutt auberginkjøttet i ruter, smør og fyll rutene med blandingen.

Stek de på 190 grader, varmluft midt i ovn, i en ildfast form. Stek til de er myke og gylne på toppen. Tar ca 1/2 time.

Det ble denne dagens kjøttfrie middag.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg