Jeg var klar for å tømme skapene for diverse etter jula.
Det var en pose Gløgg -Mix og litt soyafløte , igjen . Så hva kunne den brukes til, montro? En formkake av noe slag kanskje. Har en del oppskrifter for å si det sånn, men til hvilken oppskrift kunne den brukes? Da ble det prøv og feil….. og prøv igjen. Den falt så i smak at jeg måtte bake den to dager på rad.
INGREDIENSER:
2 egg
1.5 dl kokossukker
150 g melkefritt smør
1.5 dl potetmel
1.5 dl maizenna
1.5 dl soyafløte , visp
1/2 pose Gløgg-Mix
Sett ovnen på 175 grader.
1. Smelt smøret
2. Pisk egg og kokossukker til eggedosis
3.Rør inn smeltet avkjølt smør. Jeg siktet inn maizenna og potetmel .
4. Pisk soyafløten til krem og rør inn i røra
5. Vend inn Gløgg-mix’n
Jeg kledde en spring form (22 cm) med bakepapir i bunnen .
Hell i røra.
Strø litt kokossukker på toppen.
La stå midt i ovnen på rist, ca 35-40 minutter.
Prøv deg frem.
Avkjøl og spis i vei👍
Som alt annet uten gluten, bør det spises med en gang.
Med litt blåbær og sukrinmelis , ble kos denne kvelden også.
VELBEKOMME 🙏
Ser helt nydelig ut!
Victoria Larsen: Gikk unna den gitt:-)