«RESTER FRA I FJOR»

Jeg var klar for å tømme skapene for diverse etter jula.

Det var en pose Gløgg -Mix og litt soyafløte , igjen . Så hva kunne den brukes til, montro? En formkake av noe slag kanskje. Har en del oppskrifter for å si det sånn, men til hvilken oppskrift kunne den brukes? Da ble det prøv og feil….. og prøv igjen. Den falt så i smak at jeg måtte bake den to dager på rad.

INGREDIENSER:

2 egg

1.5 dl kokossukker

150 g melkefritt smør

1.5 dl potetmel

1.5 dl maizenna

1.5 dl soyafløte , visp

1/2 pose Gløgg-Mix

Sett ovnen på 175 grader.

1. Smelt smøret

2. Pisk egg og kokossukker til eggedosis

3.Rør inn smeltet avkjølt smør. Jeg siktet inn maizenna og potetmel .

4. Pisk soyafløten til krem og rør inn i røra

5. Vend inn Gløgg-mix’n

Jeg kledde en spring form (22 cm) med bakepapir i bunnen .

Hell i røra.

Strø litt kokossukker på toppen.

La stå midt i ovnen på rist, ca 35-40 minutter.

Prøv deg frem.

Avkjøl og spis i vei👍

Som alt annet uten gluten, bør det spises med en gang.

Med litt blåbær og sukrinmelis , ble kos denne kvelden også.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg